Izvor: Informer.rs
19.01.2021 u 08:00
0

ANA POSETILA RASTU U ZATVORU: Plakala je satima posle razgovora

Pevačica Ana Nikolić posetila je bivšeg muža Stefana Đurića Rastu u Centralnom zatvoru u Beogradu. Reper se već skoro četiri meseca nalazi iza rešetaka jer je kod njega pronađeno 600 grama marihuane. Iako pre njegovog hapšenja nisu bili u idealnim odnosima i izbegavali su susrete, pop zvezda je odlučila da ga obiđe zbog njihove trogodišnje ćerkice Tare.

OVO MORATE ZNATI

DANAS ZASEDA KRIZNI ŠTAB: Evo koje teme će biti na stolu

DANAS JE BOGOJAVLJENJE: Evo kako će se ispoštovati običaji ove godine, plivanje za časni krst samo na Adi

VELIKA VREMENSKA PROGNOZA: Srpski meteorolog objavio šta nas očekuje u narednom periodu

Kada ga je videla u zatvorskoj uniformi, pevačica se slomila, iako je pred njim glumila da je vesela.

– Ana je odlučila da ga poseti jer ju je zanimalo da iz prve ruke sazna šta se zaista dogodilo i kada će izaći iz zatvora. Ona mesecima laže ćerkicu da je tata na putu, a devojčica je u poslednje vreme počela da postavlja sve više pitanja. Zbog toga je Nikolićeva odlučila da porazgovara sa Stefanom, kako bi se dogovorili da li da govore detetu šta se dešava – kaže izvor blizak pevačici.

On je otkrio da je Đurić rekao Ani da i dalje krije od Tare istinu jer on veruje da će brzo biti na slobodi.

– Rasta je ubeđen da će uskoro izaći iz pritvora i da će dobiti šansu da se brani sa slobode. Rekao je Ani da ne govori detetu da je uhapšen, već da je i dalje laže da je tata na putu. Njemu zatvor ne pada teško, samo ga boli što ne viđa ćerku. Mnogo mu nedostaje. Razgovarali su o tome da je pozove iz zatvora ukoliko mu uprava to dozvoli. Ispitivao je Anu šta dete radi, da li je krenula u vrtić, čuvaju li se od koronavirusa. Ana mu je rekla da je Tara dobro, da obožava dinosauruse sa kojima se igra svakodnevno i da je svojeglava i svoja, baš kao i njeni roditelji.

Sagovornik kaže da je sastanak bivših supružnika prošao u miru.

– Šalili su se i smejali. Ana je zbijala šale na njegov račun. Rekla mu je da će ga prebiti kada izađe iz zatvora. On se smejao. Međutim, kada je napustila Centralni zatvor, Ana se slomila. Plakala je satima. Mnogo joj je teško palo kada su ga zatvorski čuvari vraćali u ćeliju. Ipak je on otac njenog deteta, čovek koga je volela najviše u životu i sve ovo joj veoma teško pada, ma koliko ona glumila da je jaka.

Redovna procedura

Ana je morala da prođe kroz redovnu proceduru u zatvoru, baš kao i svi drugi posetioci. Advokat je pisao molbu kako bi ona mogla da poseti Rastu, a prilikom ulaska u CZ je pretresena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter