7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

UVEK PRVA! Zorica Brunclik zakazala novogodišnji koncert

Najtiražnija pevačica u istoriji ex-yu diskografije Zorica Brunclik bila je prva koja je otkazala svoj koncert na početku pandemije koronavirusa, pa je bilo i logično da bude i prva koja će zakazati novi termin kada situacija počne da se normalizuje, što se i dogodilo ovih dana. 

Svi obožavaoci hitova koje je tokom višedecenijske karijere izvela jedna od najvećih zvezda domaćeg folka moći će u njima da uživaju na muzičkom spektaklu koji je simbolično zakazan na izmaku godine koju bi celo čovečanstvo najradije da zaboravi. Tako će 29. decembra u Centru „Sava“ Zorica na koncertu pod nazivom „Ne dam ovo malo duše“ pevati ovu ali i pesme poput "Avlije", "Kada bi me pitali", "Košava", "A tebe nema i mnoge druge hitove. 

- Mnogo lošeg je iza nas, ali i dalje želim da verujem da su bolji dani pred nama, i zato vas pozivam da zajedno ispratimo ovu i dočekamo novu, nadam se bolju godinu, i to 29. decembra u Centru "Sava". Najbolji dokaz da se ova moja najveća želja i ostvaruje biće taj što će ovo biti "treća sreća", pa nećemo morati da ponovo pomeramo termin. Ja ću svaki dan živeti sa tim uverenjem i moliti se za to da se tada u zdravlju vidimo i muzikom oteramo sve muke koje su nas snašle. Do tada, čuvajte mi se, molim vas. Voli vas Zorica - napisala je Brunclikova na društvenim mrežama i izazvala salvu oduševljenja među pratiocima. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar