7°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

GLUMAC DOŽIVEO NEZGODU: Pao na zemlju povređen, ulični pas prišao da mu pomogne i pomutio scenario! (VIDEO)

U turskom gradu Izmitu, na trgu je nedavno odigrana pozorišna predstava, a dramatičnu scenu prekinuo je jedan slučajni prolaznik. Iako je pomutio planove glumcima i prekinuo radnju, neodovljivi pomoćnik osvojio je srca svih prisutnih.

Kada je nastupila scena u kojoj glumac Numan Eturul Uzunsoj glumi da pada sa konja, jedan pas lutalica koji se našao u publici ozbiljno se zabrinuo i prekinuo uličnu predstavu kako bi utešio glumca koji se pretvarao da je povređen.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK POKRETA ZA PROMENE POSLAO PISMO NATO: Đukanović hoće rat!

UŽAS! ZGRNULI MILIONE NA MRTVACIMA: Oštećeni i lekari

SVAKO NA SVOJ NAČIN: Pogledajte kako se ministri bore sa stresom

DANAS SLAVIMO MALU GOSPOJINU: Večeras pogledajte u nebo i OTKRIJTE OVO

IZ AMSS PORUČUJU: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog radova

Nakon što je pao na zemlju, pas je prvo bojažljivo, a zatim sve odlučnije prišao "povređenom" glumcu, prišao njegovoj glavi i počeo da ga njuši. Zatim je počeo da ga liže po licu, seo kraj njega i stavio mu glavu pod bradu sve dok nisu prišli drugi glumci i teškom mukom uspeli da odvoje psa od kolege.

- Osetio sam toplinu na licu. Prvo sam mislio da mi se približava moj kolega glumac. Bio sam vrlo srećan kad sam osetio pseće poljupce, i jako dirnut. Izgledao je poput anđela koji je želeo da mi pomogne. Bio je za mene to veoma emotivan trenutak. Nisam to očekivao - izjavio je glumac za medije.

Dodao je da je sutradan otišao da potraži svog spasioca, kako bi pomogao da mu se pronađe dom, ali nije imao uspeha.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar