Izvor: HappyBSC
23.05.2020 u 22:02
0

NOVA PESMA SANDRE AFRIKE! „DRAMA“ preti da obori rekorde! (FOTO)

Atraktivna pevačica Sandra Afrika  najavila je novu pesmu ,,DRAMA“!

Zanosnog izgleda u šortsu i uskoj bluzi, Sandra je objavila fotografiju na automobilu a sa njom i datum kada će ovaj budući hit ugledati svetlost dana.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Već od sutra moći ćete na Youtube kanalu  da preslušate njenu novu pesmu, a fanovi su već sada uzbuđeni, s obzirom na to  su joj sve pesme do sada veliki hitovi, a spotovi atraktivni jer u njima pokazuje svoju lepotu, tgodno telo i neobične stajlinge!

Svaki spot imao je po nekoliko miliona pregleda, pa se već predviđa da Afrika nastavlja u svom maniru.

Novi hit će moći da izvodi pred publikom  kada bude nastupala po klubovima, kako kod nas, tako i u dijaspori, jer pandemija korona virusa polako ali sigurno jenjava, pa će ljudi moći da izlaze u grad i da uživaju u live nastupima.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter