29°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

IZNELA NAJVEĆU INTIMU: Pukla 150.000 evra za stan, ima SOLARIJUM, a mnogi će joj zavideti na OVOME!

Jasna Milenković Jami otkrila je kako provodi dane u izolaciju. Ona je ispričala sve o ljubavnom životu, kupovini stana, ali i planovima za budućnost.

Jami je rekla da se redovno čuje sa svima, kao i da se odlično snalazi u izolaciji.

NA DANAŠNJI DAN JE POČELA BITKA ZA KOŠARE! Ovde su srpski junaci pobedili NATO i teroriste OVK!

VESELO U KARANTINU U BANJALUCI! Tražili da im se donese rakija, ali to nije sve! (VIDEO)

SUTRA ISPLATA ZA PENZIONERE Uz celu penziju i - dodatak!

PRE SEDAM GODINA SRBIJA JE ZAVIJENA U CRNO! Krvavi pir i najveći masakr u istoriji Srbije!

NOVA STUDIJA! Mačke mogu da se zaraze koronom, psi ne!

U medijima se pojavila informacija da si imala simptome korona virusa, da li je to tačno?

- Ne znam kome je to stvano palo na pamet? Niko me ne viđa i to je takva glupost. Morala sam da se pojavim javno u emisiji i da odreagujem na taj tekst. Neverovatno sam zdrava osoba i vodim računa o sebi, ne znam ko je izmislio stanja malaksalosti koja sam ja navodno imala.

Pazarila si novi stan?

- Kupila sam stan na Dorćolu ima malo istine u tome da je koštao 150.000 evra. To je pretvoreno u jedan divan prostor u kojem ja imam sve. Tu imam sve što je meni potrebno. Imam solarijum, masaže, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju. Ono što imam i što mi je potrebno u ovom trenutku. Zahvaljujući toj aparaturi blistam, a i dobila sam boju kao sa Maldiva (smeh).

Koliko vodiš računa o svom izgledu?

- Oduvek vodim računa o sebi. Jedem onoliko koliko mi je dovoljno, a ne preko toga. Kad je najslađe tada prekini i uvek imaj meru u svemu.

Svi te opisuju kao opasnu zavodnicu, koliko u svemu tome ime istine?

- Mene su stvarno muškarci voleli, kao i sada. I pričalo se da sam prava zavodnica, međutim ja sam ustvari toliko jedna iskrena osoba i brižna. Imam nenormalnu dobru energiju. Ne vole muškarci one koje stalno kukaju i jadaju se. Svakome je potrebna osoba koja će uvek imati lepu reč i da jednostavno voli život. Kako zračim, tako i privlačim.

Da li sada pored sebe imaš sigurnu luku?

- Istina je da sam zadovoljna svojim životom i da ta ljubav mnogo traje. Ne volim mnogo da pričam o tome, ali traje baš veoma dugo. Zato nikada nisam imala potrebu da pričam o tome.

Koji su tvoji planovi za budućnost?

- Nikada nisam imala planove, jer sam uvek nekako živela za danas. Ne zna se šta donosi dan, pustiću da život napravim onako kako je najpametnije.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar