31°C

Beograd

OGLASILA SE CECA: Rekla sve šta joj leži na SRCU! (FOTO)

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da nije ljubitelj noćnih izlazaka iako je njena profesija povezana upravo sa tom vrstom zabave.

– Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod – ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda… Ali, da sad nešto privatno izlazim u grad, nešto ne volim. Više volim da to bude u krugu prijatelja, u nekom intimnijem krugu jer sam privatno, što je i normalno, opuštenija i mogu da se potpuno prepustim prijateljima, priči… Ne volim neke gradske izlaske – priznala je pevačica, koja radi punom parom, a odmor će uslediti tek početkom naredne godine.

– Posle Nove godine, kada završim sa prvim delom koncerata, onda ide ta neka pauza u januaru i februaru, tako da ću tad isplanirati svoj odmor – kazala je Ceca za medije.

Cecina deca Anastasija i Veljko sve su uspešnija u profesijama koje su odabrali, Veljko niže pobede na bokserskim mečevima širom regiona, a lepa Anastasija objavila je dva hita i temeljno radi na svojoj muzičkoj karijeri. Proletos se iselila iz porodične vile na Dedinju, a uprkos tome što i ona i Veljko imaju mnoštvo profesionalnih obaveza, porodicu ne zapostavljaju.

– Viđamo se, viđamo se, taman posla – kazala je folk diva o Anastasijinom posećivanju porodičnog doma, pa dodala:

– Porodica je uvek na prvom mestu, ispred i iznad svega.

Izvor: Story.rs
Foto: Arhiva/printscreen-instagram

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar