11°C

Beograd

SENIDAH UŽIVA U LJUBAVI: Pokazala novog DEČKA! (FOTO)

Popularna pevačica Senidah retko govori o svom privatnom životu, ali je ipak situacija sada bila nepredvidiva i fotografija sa njenim navodnim momkom Markom je isplivala u javnost.

Publika je bila oduševljena kako izgledaju zajedno.

Misteriozni Marko, kako se navodi, radi kao obezbeđenje u jednom klubu, a sa pevačicom upoznao se sasvim slučajno, a onda i započeo romansu sa njom.

- Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu, ispričao je dobro upućen izvor.

Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj, ispričao je dalje izbor, a kako se dalje navodi, Marko je završio pomorsku školu, ali je na kraju ipak odlučio da radi kao obezbeđenje po klubovima. -

glossy.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar