11°C

Beograd

BRAČNA KRIZA UZDRMALA MARIJU I ALEKSANDRA SREĆKOVIĆA: KRAH posle 23 godine braka!

Kada su se pre pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, danima se o tome pisalo. Njegova supruga Marija Savić Srećković nije se oglašavala tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno.

Brak Marije Savić-Srećković i Aleksandra Srećkovića Kubure posle 23 godine, u kojem su dobili dvoje dece, navodno bi mogao biti okončan.

Naime, nedavno su procurile fotografije Marije koja je u društvu starijeg gospodina bila veoma prisna, baš kao što je njen suprug nekoliko godina ranije imao aferu sa mlađom koleginicom. Tada je poznati par uspeo da se dogovori. Međutim, sada ne izleda da će tako lako da srede nesuglasice.

Naime, Marija je posetila advokata i rade na tome da na brak stave tačku, ali zasad nije poznato kako je na tu ideju reagovao Kubura. Kako je saopštila svom advokatu, Marija nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan. Rasplet drame neće biti tako jednostavan jer navodno Aleksandar takođe ne želi da preda zajedničku nekretninu, te se ne zna kako će se sve završiti.

Zasad je bračni par praktično prinuđen da i dalje živi zajedno, ali takva situacija neće moći dugo da potraje.

"Sve prepreke u braku prevazilazimo razgovorom, razumevanjem i kompromisom. Održavanje braka nije ni lako ni teško ukoliko postoji obostrana želja za zajedničkim životom", bio je način da Kubura nedavno odgovori na pitanje šta održava njegov 23 godine dug brak.

kurir-rs
Foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar