17°C

Beograd

Anastasija Ražnatović ne razmišlja o udaji: Karijera na prvom mestu! (FOTO)

Iako je ispunjena i srećna na emotivnom planu, mlada pevačica Anastasija Ražnatović kaže da još ne razmišlja o tome da stane na "ludi kamen".

Anastasija je u skladnoj vezi sa izabranikom Đorđem, sa kojim je otpočela i zajednički život, međutim brak joj za sada nije prioritet.

- Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome - rekla je Anastasija

- I dalje radim na albumu . Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni - navela je pevačica i dodala da za sada nema u planu da snimi duet sa mamom Cecom, ali da ne isključuje mogućnost da se to desi u budućnosti:

- Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

Izvor:Blic
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar