0°C

Beograd

MALA ZONE IZ LEGENDARNOG FILMA: Glumica uživau bračnoj idili!

Glumica Jana Milosavljević publici se prvi put predstavila još kao devojčica, u ulozi male Zone u filmu "Zona Zamfirova". Glumu je odabrala kao životni poziv, a kroz posao je pronašla i ljubav svog života.

Pre tri i po godine, na inicijativu muzičara Ramba Amadeusa, Jana Milosavljević (29) upoznala je 23 godine starijeg kolegu - glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

Ljubav je odmah planula, a par je 2017. godine dobio sina Joakima. Kako je sama Jana jednom prilikom ispričala, ona i Filip čitavih mesec dana nakon rođenja sina nisu mogli da se dogovore oko imena koje će mu dati.

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće", ispričala je Jana.

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Jana je inače ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe "Galija".

happytv.rs
Foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar