20°C

Beograd

POTRESNOM PRIČOM O ABORTUSU ŠOKIRALA JAVNOST: Alisa Milano progovorila o odluci koja joj je promenila život!

Glumicu Alisu Milano svi pamtite po ulozi Fibi u jednoj od najpoznatijih serija "Čari".

Ona iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, ali i buran život o kome možda i ne znate mnogo. Alisa je nedavno priznala da je do sada imala dva abortusa, a onda je otkrila kako se to desilo.

Iako nije otkrila ime tadašnjeg momka, svi se sećaju da je 1993. godine (kada je i imala abortuse), glumica bila u romansi sa Skotom Volfom, kog je upoznala na snimanju filma "Double Dragon".

- Prvi put sam bila zaljubljena i to na onaj način koji ostavlja bez daha i kako možete da volite samo kada ste mladi. Bilo je to nešto veliko za mene. Ispunilo je svaki delić moga života. Bilo je to radosno i ispunjeno vreme moga života - priznala je ona, a onda objasnila zašto se ipak odlučila da ne rodi dete.

- Bio je to moj izbor. Ja sam izabrala. Ja sam odlučila. Nije to bio lak izbor - dodala je.

Ostala je na piluli, ali je i po drugi put ostala u drugom stanju i još jednom je morala da donese važnu i tešku odluku. Naglasila je da je sposobnost da izabere i ode oba puta na abortus uticalo na to da ima život kakav ima.

- Ne bih imala moju decu, moju prelepu, savršenu, voljenu, nežnu i nezamenljivu decu koja imaju majku koja je i te kako bila spremna za njih - rekla je Alisa, koja sada ima dvoje dece.

Za kraj je naglasila da ima mnogo žena koje se suočavaju sa istim problemima i dilemama, ali da je jako važno imati slobodu da odlučite šta će biti sa vašim telom i životom.

Njene reči su uzdrmale javnost, mnogi se ne slažu sa njenim mišljenjem, ali ima i onih koji su uz nju.

Srbija Danas
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar