Izvor:
18.07.2018 u 16:49
0

DŽONSON PORUČIO PARLAMENTU: Nije prekasno sačuvati Bregzit

Bivši britanski ministar inostranih poslova Boris Džonson, koji je podneo ostavku u znak protesta zbog plana britanske premijerke Tereze Mej o napuštanju Evropske unije, zatražio je od parlamenta da ponovo razmisli o svojoj strategiji, dodajući da Britanija nikada više neće dobiti šansu da ispravi stvari.

– Nije prekasno sačuvati bregzit – rekao je on.

– Imamo vremena u ovim pregovorima, promenili smo taktiku jednom, možemo da je promenimo ponovo – istakao je Džonson.

Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson podneo je 9. jula ostavku zbog neslaganja u vladi oko Bregzita, a isto su učinili i ministar za Bregzit Dejvid Dejvis, kao i Stiv Bejker, zamenik ministra za Bregzit. Britanski ministar za vojne nabavke Guto Beb podneo je juče ostavku i on je četvrti ministar koji je to učinio.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter