Izvor:
03.05.2016 u 18:56
0

BOMBE PADAJU KAO KIŠA: U žestokim napadima, najmanje 19 poginulih

Broj poginulih u današnjim napadima pobunjenika u Alepu popeo se na najmanje 19, među kojima je troje dece, objavila je sirijska Observatorija za ljudska prava. U saopštenju se navodi da je broj povređenih veći od 80.

Obzirom da su među povređenima mnogi u kritičnom stanju, broj poginulih raste.

Državni mediji su javili da su najmanje tri žene danas ubijene, a 17 ljudi ranjeno u raketnom napadu pobunjeničkih snaga na bolnicu u delu Alepa koji se nalazi pod kontrolom sirijskih snaga. Rakete su pogodile bolnicu "Al-Dabit", navela je SANA.

U napadima u drugim delovima grada pod kontrolom sirijskih snaga ubijeno je još najmanje 11 osoba, prenela je ranije agencija AFP.

Alepo se našao na udaru talasa napada u kojima je od 22. aprila ubijeno više od 250 civila.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/RusConsulGen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter