Izvor:
03.05.2016 u 14:36
0

HOROR: Zapalia se žena u CENTRU ZA AZILANTE

Jedna izbeglica iz Somalije je zadobila povrede opasne po život pošto se iz protesta zapalila u australijskom migrantskom kampu u ostrvskoj državi Nauru u Mikroneziji, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Žena (21) je prebačena avionom 4.500 kilometara sa Naurua u Brizbejn nakon što se juče samozapalila, saopštile su vlade Australije i Naurua.

Samo tri dana ranije je od povreda zadobijenih u sličnom incidentu preminuo jedan migrant iz Irana, koji se zapalio u znak protesta zbog strogih austalijskih zakona prema migrantima, prenela je agencija AP.

Iranac (23) je odabrao baš taj dan za svoj drastični akt jer su Nauru istog dana posetili predstavnici agencije Ujedinjenih nacija za izbeglice.

Australija odbija da primi tražioce azila koji pokušavaju da se dokopaju njenih obala u čamcima i plaća vladama Naurua i Papue Nove Gvineje da ih, umesto Australije, drži u svojim izbegličkim centrima.

Izvor:Tanjug
FOTO:FOTO:Twitter/SaudiMonarchy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter