Izvor:
20.04.2018 u 12:54
0

ZATRESAO SE ČITAV GRAD: Eksplozija u rafineriji, nebo pocrnelo od dima! (VIDEO)

Snažna eksplozija dogodila se u četvrtak oko 17 časova u rafineriji u Teksasu. Kako prenose svetski mediji, građani koji žive i 10 kilometara od rafinerije su čuli prasak, dok je detonacija potresla sve zgrade u krugu od dva kilometra.

Na lice mesta su izašli vatrogasci kojima je bilo potrebno skoro dva sata da lokalizuju požar, a gust crni dim se nadvio nad čitavim gradom.

Nije saopšteno šta je uzrok eksplozije, kao ni kolika su oštećenja u rafineriji.

– Nema povređenih, trenutno nam je najbitnija bezbednost naših radnika – kratko je saopšteno iz rafinerije, dok su vlasti saopštile da se proverava zagađenost vazduh, napominjući da u ovom trenutku građani nemaju razloga za brigu.

Podsetimo, 15 ljudi je poginulo, a 180 je povređeno u eksploziji u rafineriji u Teksasu 2005. godine.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter