Izvor:
29.07.2016 u 13:26
0

„UBIJAJTE IH MASOVNO“: Napadač iz crkve poziva da se uništi Francuska!

Agencija Islamske države Amak danas je objavila video na kojem jedan od napadača na crkvu u severnoj Francuskoj poziva sve muslimane da unište ovu zemlju.

Na snimku koji je ranije snimljen, Abdel-Malik Nabir Ptižan, koji je identifikovan kao jedan od dvojice muškaraca koji su ubili sveštenika pre nego što ih je usmrtila policija, obraća se direktno predsedniku Fransoa Olandu i premijeru Manuelu Valsu, javio je Rojters.

Vremena su se promenila. Patićete na isti način na koji pate naša braća i sestre. Mi ćemo uništiti vašu zemlju– kaže na snimku čovek za koga agencija Amak tvrdi da je Ptižan.

Braćo, izađite sa nožem, šta god da je potrebno, napadajte ih, ubijajte ih masovno– poziva on muslimane da napadaju saveznike snaga međunarodne koalicije koja se u Siriji bori protiv IS.

Tanjug
Foto:Twitter/SkyNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter