Izvor:
27.07.2016 u 23:27
0

TRAMP SE BRANI OD DEMOKRATSKIH OPTUŽBI: „Nemam ništa s RUSIJOM!“

Kandidat za Belu kuću Donald Tramp izjavio je danas da "ništa nema s Rusijom" i da nikada nije upoznao Vladimira Putina pošto su demokrate optužile Moskvu da je pokušala da pomogne kandidatu republikanaca da pobedi na predsedničkim izborima u SAD u novembru.

Ništa nemam s Rusijom. Rekao sam da ruski lider Vladimir Putin ima bolje kvalitete kao vođa nego američki Barak Obama, ali ko to još ne zna? – rekao je Tramp novinarima, prenela je agencija AFP.

Tramp je, takođe, rekao da "ne zna ko je Putin".

Rekao je jednu lepu stvar o meni… Nisam ga nikad upoznao – naveo je Tramp, preneo je Politko.

Rekao je i da će se prema ruskom lideru odnosti čvrsto.

Ponašaću se prema njemu cvrsto ali ne postoji ništa drugo na šta mogu da pomislim već da želim dobar odnos sa polovinom Rusije tako da zajedno možemo da se usprotivimo Islamskoj državi. Zar to ne bi bilo dobro – naglasio je Tramp.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter