Izvor:
27.07.2016 u 16:17
0

ZAPALIO BOLNIČKO ODELJENJE: Troje mrtvih, za život se bori onaj ko je bio META NAPADA!

Troje ljudi, uključujući napadača, poginulo je u požaru koji je na Odeljenju za dijalizu Američke bolnice u Tirani izazvao jedan muškarac, a jedna osoba se i dalje bori za život.

Napadač Ljefter Cenaj (57) stradao je u požaru koji je sam izazvao tako što je polio jednu osobu benzinom i zapalio vatru. Pored njega stradale su još dve pacijentkinje, Sanije Suljaj i Hani Malji, obe stare 55 godina, prenosi britanski Miror.

Meta napada Cenaja je bio 38-godišnji muškarac, za kojeg se navodi da se zove D. Sarači, sa kojim se napadač prethodno posvađao iz za sada nepoznatih razloga. On se i dalje bori za život, iako je u požaru bio potpuno zahvaćen vatrom.

Prema navodima lokalnih medija, napadač se juče ujutro posvađao sa Saračijem, ali se vratio u bolnicu oko 11 sati kako bi izazvao požar.

Izvor: Mirror
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter