Izvor:
23.07.2016 u 18:48
0

ZAVRŠENA IDENTIFIKACIJA UBICE IZ MINHENA: Ali David Somboli je bio sin taksiste opsednut MASOVNIM UBISTVOM!

Za napadača koji je u tržnom centru u Minhenu ubio 10, a ranio 27 osoba, zapadni mediji kažu da se zove Ali David Sonboli.

On je, kako se navodi, sin taksiste koji je imao nemačko i iransko državljanstvo.

Nemačka policija ga je zvanično identifikovala samo kao 18-godišnjaka iranskog porekla, koji je rođen i odrastao u Nemačkoj. Pripadnici specijalnih anti-terorističkih policijskih snaga i dalje istražuju da li je bilo još napadača u tržnom centru Olimpija.

On je dodao da su motivi napada "potpuno nejasni", da je napadač živeo u Minhenu i imao dvojno državljanstvo, ali i da je prerano reći da je u pitanju teroristički napad, jer je moguće da je napad "delo poremećene osobe".Policija je otkrila da je on imao knjigu u kojoj su opisivani samoubilački napadi.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/TodaysLoop

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter