Izvor:
23.07.2016 u 01:09
0

POTERA ZA NAPADAČEM U TOKU: Tri osobe poginule, strahuje se da ima VIŠE ŽRTAVA!

Bavarsko ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdio je da su najmanje tri osobe poginule, a više povređeno u pucnjavi u šoping centru Olimpija u Minhenu, prenela je televizija NTV. Kako je navela policija, strahuje se da ima više žrtava.

Nemačka policija saopštila je da je upoznata sa glasinama da je do pucnjave došlo na još jednom mestu u gradu.

Napad je, kako prenose nemački mediji, započeo u restoranu brze hrane u tržnom centru nešto pre 18 časova. To je drugi napad u Nemačkoj ove nedelje.

U ponedeljak je jedan 17-godišnji migrant ranio je četiri osobe u napadu nožem i sekirom u vozu, ublizini bavarskog grada Vircburga, i još jednu dok je bežao od policije. Svi su preživeli, iako je jedna osobi život ugrožen. Napadača je ubila policija. Za taj napad odgovornost je prezela Islamska država, ali su nemačke vlasti saopštile da je napadač najverovatnije delovao sam.

Tanjug
Foto: Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter