Izvor:
24.02.2018 u 17:00
0

Ivanka Tramp: Maksimalan pritisak na Severnu Koreju!

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka, koja je danas u poseti zimskim Olimpijskim igrama u Pjongčangu, zalaže se za pristup maksimalnog pritiska prema Severnoj Koreji.

Ona je predvodnica američke delegacije, koja je u poseti Južnoj Koreji zbog zatvaranja zimskih Olimpijskih igara, navodi AP.

Južnokorejski predsednik Mun Dže In rekao je Ivanki Tramp da bi zimske Olimpijske igre trebalo iskoristiti za novi pristup ka denuklearizaciji Korejskog poloustrva.

Na sastanku koji se održao u petak uveče u predsedničkoj palati u Južnoj Koreji, Trampova je iza zatvorenih vrata navodno rekla Munu da bi razgovori o denuklearizaciji kao i dijalog između Severne i Južne Koreje trebalo da se odvijaju paralelno.

Administracija američkog predsednika takođe je u petak najavila nove sankcije Severnoj Koreji, a američki zvaničnici su naglasili da je Tramp razgovarao sa Munom pre nego što je objavio nove sankcije.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter