Izvor:
12.07.2016 u 19:03
0

HOROR U PARKU: Orao pokušao da odleti sa DEČAKOM!

Orao je u jednom parku u centralnoj Australiji pokušao da odleti sa jednim dečakom nakon što ga je prethodno kandžama uhvatio za glavu i duksericu, prenose danas mediji.

Grupa ljudi, koja je zajedno sa dečakom učestvovala u popularnom programu upoznavanja sa divljinom u tom parku, "zapanjeno je gledala" kako australijski klinastorepi orao hvata za glavu dečaka, koji je uspeo da pobegne i prođe bez ozbiljnijih povreda, prenosi Bi-Bi-Si.

Dečak, za kojeg se veruje da ima između šest i osam godina, zadobio je samo "površne ogrebotine po licu".

Kristin O Konel, koja je 6. jula, kada se incident dogodio, boravila u zajedno sa svojim suprugom u parku, rekla je za Bi-Bi-Si da je orao "sleteo pravo na dečaka sa udaljenosti od oko 15 metara".

Orao je uhvatio dečaka za zelenu duksericu i pokušao da ga podigne u vazuduh pre nego što je intervenisalo osoblje u parku, dodala je ona.

Iz parka su poručili da je temeljna istraga o incidentu u toku, kao i da orao neće biti deo prograama dok se ona ne privede kraju.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/OsmehSaStavom


PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter