Izvor:
12.07.2016 u 13:48
0

DRAMA U AMERICI: Policajci ubili još jednog CRNCA!

Dvojica pripadnika policije američkog grada Sakramenta, prestonice Kalifornije, upucala su u ponedeljak crnca starog između 50 i 60 godina, koji je vitlao nožem na ulici i napao njihovog kolegu.

Policija je ranila napadača koji je preminuo u bolnici.

AP prenosi da je policija pozvana zbog čoveka koji je išao ulicom, mahao nožem iznad glave i imao za pojasem zadenut pištolj. Prema rečima portparola policije Sakramenta Brajsa Hajnlajna, čovek je pokazivao "veoma preteće, neuravnoteženo ponašanje".

Hajnlajn je objasnio da je čovek nasrnuo na prvog policajca koji je tu stigao, ali je ovaj uspeo da se skloni u policijski automobil, da bi potom druga dva policajca pucala kada se napadač okrenuo prema njima.

Svedok Alton Ford je kazao za lokalni list "Sakramento bi" da su policajci uzalud pokušavali da umire napadača pre nego što su zapucali.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/WBRCnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter