Izvor:
12.07.2016 u 01:31
0

DRAMA U ŠTUTGARTU: Dvoje mrtvih u podrumu nakon talačke krize

Specijalna jedinica nemačke policije, koja je zbog talačke krize upala u kancelarije advokatske firme u Štutgartu, pronašla je u podrumu tela dve osobe na kojima su bile rane od metaka, preneli su nemački mediji.

Oni su prethodno javili da su u zgradu u ranim popodnevnim časovima ušla dva muškarca, od kojih se za prvog pretpostavilo da je otmičar, a drugi čovek advokat. Policija nije zvanično potvrdila pronalazak tela niti navela šta bi mogao da bude motiv otmice.

Naoružani napadač upao je danas u advokatsku kancelariju u Štutgartu i tamo uzeo taoce, što je pokrenulo veliku policijsku operaciju, javili su lokalni mediji.

List "Bild" je naveo da je žena iz susedne zgrade videla kako naoružani muškarac ulazi u firmu i pozvala policiju, preneo je sajt RT.

Policija je obezbedila područje oko zgrade i obustavila železnički saobraćaj u neposrednoj blizini advokatske kancelarije, gde se nalaze dve železničke stanice.

Mediji su naveli da se u advokatskoj kancelariji nalaze dvoje ljudi, napadač i jedan advokat.

Interventna policijska jedinica bila je na licu mesta i pokušavala da stupi u kontakt sa ljudima u zgradi, rekao je policijski portparol.

Tanjug
Foto: Twitter/Terror_Monitor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter