Izvor:
11.07.2016 u 00:35
0

SVOJOM KRVLJU NAPISAO NA ZIDU „RB“: Ubijen napadač iz DALASA!

Majka Džonson, koji je osumnjičen da je u Dalasu u četvrtak ubio pet i ranio sedam policajaca, pisao je svojom krvlju po zidu parking-garaže u koju ga je policija saterala i ubrzo potom ubila, rekao je danas načelnik policije u Dalasu Dejvid Braun.

On je za Si-En-En rekao da je 25-godišnji vojni veteran sopstvenom krvlju na zidu napisao "RB" i da istražitelji sada pretražuju njegovu kuću u predgrađu Dalasa kako bi otkrili šta bi ti inicijali mogli da znače, prenosi AP.

Načelnik policije u Dalasu ustao je u odbranu odluke da se Džonson likvidira uz pomoć robota-bombe, rekavši da su pregovori bili bezuspešni i da bi se policajci našli u opasnosti da su pokušali da ga uhvate na neki drugi način.

Braun je naveo da je tokom pregovora u garaži, koji su trajali oko dva sata, Džonson lagao i ismevao policijske pregovarače.

Vlasti su saopštile da je Džonson ranio i dva civila tokom napada koji je izveo za vreme protesta održanih zbog toga što je policija protekle nedelje ubila dva Afroamerikanca u Luizijani i Minesoti, podseća američka agencija.

Tanjug
Foto: Facebook/Micah-Xavier-Johnson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter