Izvor:
30.04.2016 u 18:39
0

OVO MU SE NIJE SVIDELO: Kraljica URNEBESNO isprozivala Obamu na Tviteru (FOTO)

Nakon što su svet obišle fotografije na kojima princ Džordž u pidžami dočekuje predsednika Baraka Obamu i prvu damu Amerike Mišel, ove nedelje se na Tviteru Kensingtonske palate pojavio snimak u kojem su glavne zvezde kraljica Elizabeta II i princ Hari.

Mišel i Barak su juče na Tviteru objavili video u kojem izazivaju Harija, a Hari i kraljica su snimili odgovor na taj video u kojem pokazuju da nisu impresionirani izazovom.

Naime, kraljica i Hari sede na sofi i proučavaju promotivnu knjižicu za prestojeće “Invictus Games” kada Hariju stiže video poruka od Mišel.

– Sećaš se kada si nam rekao da se pokažemo na predstojećim igrama – izgovara Mišel, a Barak dodaje – Pazi šta želiš –

Harijeva i kraljičina reakcija je postaja viralna kada su ironično ismejali predsednički par.

"Invictus games" zakazane su od 8-12 maja u Orlandu i predstavljaju multisportsko takmičenje povređenih bivših vojnih veterana, čiji je osnivač princ Hari.

HappyTV.rs
Foto: Twitter/FLOTUS/KensingtonRoyal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter