Izvor:
27.06.2016 u 02:22
0

ŠEF ČEŠKE DIPLOMATIJE: Junker bi trebao da podnese OSTAVKU!

Šef češke diplomatije Lubomir Zaoralek izjavio je danas da predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker nije uspeo da zadrži Veliku Britaniju u EU i da zbog toga treba da podnese ostavku.

U ovom trenutku, smatram da Junker nije prava osoba za tu poziciju. Na čelu Komisije treba da bude čovek od poverenja i vredan poštovanja, sposoban da kaže Britancima: 'Želimo da ostanete', a Junker to nije učinio – rekao je Zaoralek na češkoj državnoj televiziji.

On je podsetio na Junkerovu izjavu da Velika Britanija treba što pre da počne proceduru izlaska iz Unije i optužio ga da je bio neaktivan po pitanju britanskog referenduma. Zaoralek je dodao da Junker nije jedini kojeg treba kritikovati, ocenivši da je "podjednako važan i problem evropskih elita".

Beta
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter