Izvor:
24.06.2016 u 19:08
0

SVE ZBOG SELFIJA: Utopilo se 7 mladića u reci Gang

Pokušaj da napravi nesvakidašnji selfi u burnim vodama reke Gang koštao je života jednog mladog čoveka u Indiji. Stradalo je još i šest mladića koji su pokušali da spasu svog prijatelja.

Incident se dogodio u sredu kada se grupa tinejdžera kupala na delimično potopljenoj platformi ispod 'Ganginog Mosta' (Ganges Barrage Bridge) u gradu Kanpur.

Šivam Gupta (19) skliznuo je sa te platforme dok je pokušavao da napravi selfi i brzi talasi su odmah odneli nesrećnog mladića koji nije uspeo da se izbori sa nabujalom vodom.

Njegov brat Satijam, 5 prijatelja i 31-godišnji meštanin skočili su u vodu ne bi li spasili Šivama. Međutim, i njih je odneo Gang, da tragedija bude veća. Samo jedan od mladića koji su bili prisutni preživeo je ovaj kobni dan i uspeo je da pozove policiju.

Policija je izvukla 6 beživotnih tela, a za još jednim tragaju.

Mladi se često okupljaju kod reke Gang i kupaju se u njoj. Idu duboko u reku, na jako nesigurnim spravama za kupanje i nesreće su česte jer je reka Gang prepuna virova i vrtloga.

Prema zvaničnim podacima 24 ljudi, uglavnom mladih, utopilo se od početka godine. Vlasti odavno upozoravaju turiste da je jako opasno fotografisanje na nepristupačnim mestima i nepredviđenim za to, ali mnogi se oglušavaju o upozorenja.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ GISoutdoors

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter