Izvor:
24.06.2016 u 00:15
0

OZBILJNO UPOZORENJE: Sankcije EK za zemlje koje ODBIJAJU IZBEGLICE!

Komesar EU za migracije Dimitris Avramopulos izjavio je danas da je Evropska komisija spremna da uvede sankcije državama-članicama EU koje odbijaju da prihvate izbeglice prema dogovorenom planu preraspodele.

On je, na biznis konferenciji u blizini Atine, kritikovao "populističke i nacionalističke lidere" u evropskim zemljama, koji su obećali da se neće pridržavati tog programa.

Avramopulos je ocenio da akcije zemalja, koje se protive tom obavezujućem planu, podrivaju solidarnost u EU i u njihovim društvima, preneo je AP.

Nekoliko istočnoevropskih zemalja, među kojima su Mađarska i Slovačka, oštro se protive mehanizmu za preraspodelu izbeglica i migranata i traže od EU da preispita svoje planove.

Izvor:Tanjug
Foto:Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter