Izvor:
23.06.2016 u 22:24
0

„ONO ŠTO NEĆETE VIDETI NA BBC-u“: Asanž komentariše BREGZIT – gosti u emisiji „BIVŠI PRIPADNICI CIA“!

Osnivač sajta Vikiliks Džulijan Asanž, koji se nalazi u zatvorenoj ambasadi Ekvadora u Londonu od 2012. godine, planira da večeras na internetu bude domaćin emisije o referendumu na kojem se Britanci izjašnjavaju o ostanku u Evropskoj uniji.

Asanža traži policija Švedske, gde je optužen za silovanje počinjeno 2010. godine, što on negira, ali zbog tih optužbi ne može da izađe iz ekvadorske ambasade pošto će u suprotnom biti uhapšen, prenela je agencija AP.

Asanž, inače Australijanac, nedavno je rekao da je "prilično sklon" tome da Britanija napusti Uniju, tvrdeći da članstvo te zemlje u EU sprečava napredovanje 28-članog bloka.

Emisija će ići uživo preko interneta i biće emitovana večeras od 20 sati do sutra ujutro, kad se očekuju rezultati britanskog referenduma.

Prema najavama, gosti u Asanžovoj emisiji će biti bivši grčki ministar finansija Janis Varufakis, muzičar Brajan Ino i "bivši pripadnici CIA".

Tanjug
Foto: Brexitclub.eu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter