TRAMP: Hilari je prvoklasan lažov, njena pobeda bi bila KATASTROFA za američku ekonomiju

 

Donald Tramp, najizvesniji kandidat Republikanske partije za predsednika SAD oštro je danas kritikovao svoju rivalku iz redova demokrata Hilari Klinton, rekavši da je "prvoklasan lažov" te da nije u stanju da bude predsednik.

- Hilari Klinton je možda najkorumpiranija osoba koja se ikad kandidovala za predsednika - rekao je on u govoru u "Tramp SoHo", svom hotelu sa pet zvezdica na Menhetnu u Njujorku. 

Ona je lažov koji je "usavršila politiku ličnog profita i krađe" i kojoj nedostaje sposobnost procene da bi mogla da bude prva žena vrhovni komandant u SAD, dodao je on. Tramp je tako reagovao na jučerašnju kritiku Hilari Klinton koja je rekla da bi njegova pobeda bila katastrofa za američku ekonomiju.

Upozorila je da se svi ekonomisti, bilo da su desno, levo orijentisani ili su pripadnici centra, slažu u tome da bi Tramp vratio SAD u recesiju. Ona je, takođe, ponovila da je Tramp po temperamentu nepodoban da vodi zemlju. Tramp je, s druge strane, rekao da je ulog veliki opisujući sebe kao inovativnog mislioca koji će zaštititi američke radnike od sistema koji su uspostavili karijerni političari poput Klintonove.

- Njena "sramna" spoljna politika koštala je Ameriku hiljade života i triliona i triliona dolara - rekao je Tramp aludirajući na podršku Klintonove invaziji SAD na Avganistan i Irak.

 

Tanjug
Foto: Twitter/We Need Trump

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18.10  Serija: Suze moje sestre
19:00 Čađava mehana
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Novajlije
21:00  Ćirilica 
23:00  Novajlije reality