Izvor:
22.06.2016 u 13:41
0

KLINTON: Tramp je NEPODOBAN da vodi zemlju, njegova pobeda bila bi KATASTROFA!

Demokratski predsednički kandidat Hilari Klinton rekla je da bi pobeda njenog rivala Republikanca Donalda Trampa bila katastrofa za američku ekonomiju.

Upozorila je da se svi ekonomisti, bilo da su desno, levo orijentisani ili su pripadnici centra, slažu u tome da bi Tramp vratio SAD u recesiju, prenosi Rojters.

U svom govoru u gradu Kolumbus, u državi Ohajo, Klinton je ponovila da je Tramp po temperamentu nepodoban da vodi zemlju.

Ona je dodala da bi Trampov plan o porezima samo doneo korist bogatima na štetu radničkih porodica, a kritikovala je i njegove rezultate kao biznismena.

Očekuje se da će Tramp u svom govoru u Njujorku danas uzvratiti na kritike Klintonove, prenosi Rojters.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter