Izvor:
21.06.2016 u 23:06
0

NIJE HTEO DA JE ZAPROSI: Preminuo mladić kojeg je devojka polila KISELINOM!

Pakistanska policija je saopštila danas da je muškarac, kojeg je devojka polila kiselinom zato što je odbio da je zaprosi, preminuo u bolnici od zadobijenih rana.

Zvaničnik lokalne policije Bašir Ahmed je potvrdio da je 22-godišnji Sadakat Ali preminuo danas u bolnici u oblasti Pandžab, prenosi AP.

Ali je prošle nedelje prebačen u bolnicu, nakon što ga je 32-godišnja Monil Mai, prilikom posete u njenoj kući, polila kiselinom. Mai je potvrdila da je sa Alijem imala višegodišnju vezu.

Naime, Mai je bila venčana i očekivala je Alijevu prosidbu kako bi mogla da podnese zahtev za razvod. Polivanje žena kiselinom nije neuobičajeno u Pakistanu, ali je obrnut slučaj izuzetno redak.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/fop2014

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter