Izvor:
21.06.2016 u 20:20
0

DRAMA U PARIZU: Privedena trojica zbog ŠPIJUNIRANJA policajaca!

Tri muškarca, povezana sa džihadistom Larosijem Abalom, koji je prošle nedelje ubio policajca i njegovu suprugu u Parizu, uhapšena su danas zbog sumnje da su špijunirali druge policajce, potvrđeno je AFP-u iz policijskih izvora.

Jedan od privedenih se već nalazi na listi francuskih bezbednosnih službi.

Trojica uhapšenih sumnjiče se da su špijunirali policijski skup u oblasti Ivelin, zapadno od Pariza, tvrde isti izvori.

Francuski istražitelji ispituju da li su oni imali bilo kakve veze sa dvostrukim ubistvom policajca Žan-Batista Salvena i njegove supruge Džesike Šnajder, 13. juna u njihovom domu u Manjanvilu, takođe u oblasti Ivelin.

Pripadnici specijalnih snaga francuske policije ubili su Abalu, nakon što su propali pregovori o predaji. U kući je trogodišnje dete Salvena i Šnajderove pronađeno nepovređeno.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/YahooNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter