Izvor:
19.06.2016 u 14:43
0

DRAMA U POLICIJI: Farmer došao na rutinsko saslušanje, pa PRIZNAO UBISTVO 20 OSOBA!

Kolumbijski farmer, kojeg policija istražuje zbog sumnje da je povezan sa nestankom jedne žene, priznao je ubistvo 20 ljudi, uključujući svoje žene i dvoje dece, kao i nestale žene, saopštile su danas lokalne vlasti.

U saopštenju kancelarije državnog tužioca se navodi da je 44-godišnji Haime Ivan Martines uhapšen na svojoj farmi, koja se nalazi na severoistoku Kolumbije, oko 25 kilometara od Medeljina, prenela je agencija AP.

Portparol kancelarije državnog tužioca Luis Gonsales je naveo da policija vodi istragu oko moguće povezanosti Martinesa sa nestankom 50-godišnje Marije Arango, zvaničnice opštine Guarne, koja je poslednji put viđena 19. januara.

Martines je navodno priznao da je ubio Mariju Arango i još 19 ljudi i da ih je zakopao na svom imanju. Potraga za telima žrtava će biti uskoro započeta, naveo je Gonsales.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter