Izvor:
19.06.2016 u 13:30
0

DRAMA NA SAHRANI ŽRTVE IZ ORLANDA: Automobil uleteo u POVORKU!

Dva policajca povređena su na Floridi kad su u pogrebnoj povorci tokom sahrane jedne od žrtava prošlonedeljne pucnjave u gej klubu u Orlandu, kad je jedna žena automobilom uletela u povorku i udarila policajce na motorima, saopštila je danas lokalna policija.

Incident se dogodio juče u 11,30 sati po lokalnom vremenu u gradu Kisimi na Floridi, gde se održavala sahrana Žana Karlosa Mendeza, ubijenog u najmasovnijoj pucnjavi u istoriji SAD u kojoj je prošlog vikdneda u gej klubu "Pals" u Orlandu ubijeno 49 ljudi, prenela je agencija AFP.

Portparol saobraćajne policije Floride Kim Montes je izjavila kako misli da je žena vozač nenamerno udarila u policajce.

"Mislimo da se radi o nestrpljivosti i da sudar nije bio nameran. Često vidimo takve stvari kad je reč o pogrebnim povorkama, a ova je bila posebno duga", navodi Montes.

Policija je objavila da je automobil vozila 44-godišnja Ivon Robles Morales. Ona je kasnije "izjavila da joj se učinilo da joj je neko iz povorke mahnuo da prođe i da je ona zato krenula da prelazi raskrsnicu", navodi se u policijskom izveštaju.

NJoj je uručena novčana kazna zato što nije propustila pogrebnu povorku i naloženo joj je da se pojavi na sudu.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/QueensIce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter