Izvor:
17.06.2016 u 15:51
0

POLICIJA NA TRAGU: KOKS primala zlonamerne PORUKE!

Britanska laburistička poslanica Džo Koks, koja je ubijena na severu Engleske, ranije je prijavila policiji da je primila "zlonamerne poruke" zbog čega je u martu uhapšen jedan muškarac.

Policija je navela da to nije ista osoba koja je uhapšena zbog ubistva Koks. Koks je preminula juče od posledica napada u njenoj izbornoj jedinici na severu Engleske. Policija u Zapadnom Jorkširu je saopštila da je uhapšen muškarac (52) nakon napada, koji se dogodio u Birstolu, preneo je Rojters.

Britanski mediji navode da je uhapšen Tomas Mer.

Koks (41), poslanik opozicione Laburističke partije, napadnuta je dok se pripremala da održi sastanak sa biračima u Birstolu, nedaleko od Lidsa.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter