Izvor:
16.06.2016 u 23:41
0

KOBNE POVREDE: Poslanica PREMINULA posle pucnjave, napadač uhapšen

Britanska laburistička poslanica Džo Koks preminula je danas od posledica napada u njenoj izbornoj jedinici na severu Engleske, saopštila je policija. Ranije danas policija u Zapadnom Jorkširu je navela da je uhapšen muškarac (52) nakon napada, koji se dogodio u Birstolu, preneo je Rojters.

Policija je dodala da je i jedan muškarac, star oko 50 godina, zadobio lakše povrede. Koks (41), poslanica opozicione Laburističke partije, napadnuta je dok se pripremala da održi sastanak sa biračima u Birstolu, nedaleko od Lidsa. Jedan očevidac je rekao za "Pres Asosijejšn" da se Koks umešala u sukob između dvojice muškaraca, od kojih je, kako je naveo, jedan izvukao pištolj iz torbe i dva puta pucao.

Britanski premijer Dejvid Kameron naveo je na svom nalogu na Tviteru da je "veoma zabrinut" povodom navoda je Koks povređena i poručio da su "naše misli i molitve sa Džo i njenom porodicom". Lider Laburističke partije Džeremi Korbin rekao je da je "potpuno šokiran" zbog napada na Koks.

Misli cele Laburističke partije su sa njom i njenom porodicom u ovom trenutku – naveo je on na svom nalogu na Tviteru.

Tanjug
Foto: Twitter/Police Community

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter