Izvor:
16.06.2016 u 01:19
0

NEMA VIŠE SUMNJE: Dečaka je ubio aligator na Floridi!

Više "nema sumnje" u to da je dvogodišnji dečak kojeg je odvukao aligator u odmaralištu Dizni u Floridi nastradao i nije više živ, saopštio je danas lokalni šerif Džeri Demings.

Demings, šerif okruga Orindž, to je saopštio na pres konferenciji, prenosi Rojters. U ovom trenutku znamo da je sada u toku akcija pronalaženja njegovog tela, dodao je on. Demings je to saopštio 15 sati nakon što je aligator napao dečaka, podsetio je Rojters. Incident se dogodio sinoć tokom filmske noći na plaži hotela "Grand Floridijan", prenela je američka mreža Si-En-En.

Porodica dečaka se odmarala na peskovitom delu obale u blizini lagune Seven Siz, koja pripada hotelu.

Dete je hodalo po plićaku duž obale jezera kada ga je napao aligator – rekao je Demings.

Otac je ušao u vodu i pokušao da otme sina iz čeljusti aligatora – naveo je šerif i dodao da je otac zadobio manje ogrebotine na rukama, ali nije uspeo da spase sina.

Tanjug
Foto: Twitter/davealter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter