Izvor:
15.06.2016 u 17:40
0

TRAGEDIJA NA PLANINSKOM PUTU: Autobus skliznuo i završio u klisuri, poginulo 25 ljudi!

Najmanje 25 osoba je poginulo kada je autobus skliznuo sa planinskog puta i upao u klisuru na severoistoku Indije, saopštila je danas policija te zemlje.

U nesreći, koja se dogodila kasno sinoć, povređeno je deset osoba, dodao je policajac Radživ Mehta. On je istakao da je padala jaka kiša i da je vidljivost bila smanjena kada je autobus sleteo sa puta u blizini grada Sonapur u državi Meghalaja.

Lokalni meštani i policija su tokom noći pokušavali da se spuste u klisuru i izvuku povređene iz autobusa.

Pronađena su četiri tela, javio je AP. U Indiji oko 140.000 osoba godišnje pogine u saobraćajnim nesrećama, koje najčešće uzrokuju brza vožnja, prenatrpanost i loše održavanje vozila i puteva, pokazuju podaci Svetske zdravstvene organizacije.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/boppinmule

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter