Izvor:
15.06.2016 u 15:58
0

DRAMA NA PLAŽI LUKSUZNOG HOTELA: Aligator ZGRABIO dečaka, potraga u toku! (VIDEO)

Američka policija traga za dvogodišnjim dečakom kojeg je na plaži hotela iz lanca "Dizni" u blizini grada Orlando na Floridi zgrabio i odvukao aligator, saopštile su danas lokalne vlasti.

Incident se dogodio tokom filmske noći na plaži hotela "Grand Floridijan", prenela je američka mreža Si-En-En.

Porodica dečaka se odmarala na peskovitom delu obale u blizini lagune Seven Siz, koja pripada hotelu, i "hodali su po plićaku duž obale jezera kad je aligator napao dete", izjavio je šerif okruga Orinž DŽeri Deming.

Petočlana porodica, koju osim dvogodišnjaka čine roditelji i još dvoje dece, potiče iz Nebraske, rekao je Deming. On je dodao da u poslednje vreme na tom području nije prijavljeno prisustvo nijednog aligatora.

Ekipa Si-En-Ena je na licu mesta uočila najmanje deset vozila hitnih službi, a plaža je blokirana i zabranjen je pristup građanima.

Pogledajte:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter