Izvor:
14.06.2016 u 15:04
0

DRAMA U PARIZU: Policajac i njegova partnerka ubijeni u napadu džihadiste, OLAND sazvao hitan sastanak!

Policijskog zvaničnika i njegovu partnerku ispred kuće u Manjanvilu, nedaleko od Pariza, noćas je ubio pripadnik Islamske države, javila je jutros agencija Amak povezana sa islamskim ekstremistima.

Francuski mediji su javili da je napadač bio osuđen zbog umešanosti u džihadsitičku organizaciju.

"Borac Islamske države ubio je hladnim oružjem zvaničnika policije iz Muroa, i njegovu suprugu", navodi Amak, a prenosi američki centar SITE koji prati aktivnosti džihadsita.

Trogodišnji dečak nije povređen u napadu, a ekstremista je ubijen u obračunu sa policijom koji je usledio napadu. Policajac je izboden nožem ispred kuće oko 35 kilometara od Pariza, rekao je portparol ministarstva unutrašnjih poslova Pjer-Anri Brande.

Napadač je ušao u kuću pre nego što su pripadnici specijalnih jedinica krenuli u akciju. Supruga i napadač pronađeni su mrtvi posle pucnjave, a dečak je bio nepovređen. Tužioci su izjavili da je istraga u toku i da nema "ozbiljnih indikacija" o motivu ovog zločina.

Nije poznato kako je tačno stradala žena, koja je takođe radila za ministastrvo unutrašnjih poslova, ni u kakvoj vezi su bile žrtve i dete.Francuski predsednik Fransoa Oland za jutros je zakazao hitan sastanak povodom noćašnjeg napada, saopštila je njegova kancelarija.

Izvor:Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter