Izvor:
13.06.2016 u 17:51
0

HOROR U IZBEGLIČKOM CENTRU: Nemac otvorio paljbu i povredio devojčicu i mladića!

Nemačka policija je saopštila da je muškarac pucao iz vazdušne puške na izbeglički centar na zapadu Nemačke, pri čemu su lakše povređeni petogodišnja devojčica i 18-godišnji mladić.

Napadač (21) je pucao sa prozora svog stana, koji se nalazi na trećem spratu i samo je 40 metara udaljen od izbegličkog centra, navodi se u policijskom saopštenju, a prenela je agencija AFP.

Majka devojčice iz Makedonije je primetila da je detetu povređena noga, ali je prvo mislila da ju je neko pogodio kamenom.Nedugo potom je jedan svedok, međutim, video napadača kako puca iz svog stana, pri čemu je ranio 18-godišnjeg Sirijca u nogu.

Policajci su pretražili napadačev stan, u kojem su pronašli vazdušnu pušku i municiju.On, međutim, nije priveden pošto, kako navodi policija, "nije bilo osnova za njegovo hapšenje".

"Nije poznato da li je taj napad politički motivisan", izjavio je portparol policije.

Izvor:Tanjug
Foto:YouTube Printscreen/umut uras

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter