Izvor:
13.06.2016 u 13:45
0

SAD U PANICI: Uhapšen još jedan muškarac sa oružjem koji je krenuo na GEJ FESTIVAL

Policija je identifikovala kao Džejmsa Hauela iz Indijane muškarca uhapšenog u Kaliforniji sa automatskim oružjem i potencijalnim eksplozivom koji je rekao da je krenuo u Los Anđeles na Gej prajd festival.

Hauel (20) je uhapšen u blizini Santa Monike samo nekoliko sati posle masakra u noćnom gej klubu u Orlandu, na Floridi u kom je najmanje 50 ljudi ubijeno.

Zasad nije utvrđeno da li ima veze sa Omarom Matinom, napadačem iz Orlanda. AFP navodi da je Hauel priznao policiji da je želeo da "naškodi" Gej prajd paradi u Los Anđelesu.

Kako je objavio "Los Anđeles Tajms", policija je primila poziv o muškarcu u Santa Moniki i, pošto je pretražila njegov automobil, pronašla je vatreno oružje i sastojke koji bi mogli da se upotrebe za pravljenje dimnih bombi.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter