Izvor:
13.06.2016 u 03:10
0

RUSIJA DELI BOL: Putin uputio saučešće Obami

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas saučešće američkom kolegi Baraku Obami i svim Amerikancima zbog tragedije u Orlandu, gde je u masovnoj pucnjavi ubijeno 50 ljudi.

Putin je u telegramu saučešća naveo da Rusija "deli bol i tugu onih koji su izgubili svoje bližnje i voljene zbog ovog varvarskog kriminalnog čina", saopštio je Kremlj, preneo je Tas s. Islamska država preuzela je odgovornost za pucnjavu u Orlandu, na Floridi, u kojoj je ubijeno najmanje 50, a ranjene su 53 osobe. Zločin je izveo Amerikanac avganistanskog porekla Omar Matin, koji je u razmeni vatre sa policijom i sam ubijen.

Oružani napad na noćni gej klub u gradu Orlandu, u američkoj državi Floridi, koji je ostavio više od 100 mrtvih i ranjenih, izveo je borac islamske države- preneo je Rojters informaciju Amaka, novinske agencije Islamske države.

To je najmasovnije ubistvo počinjeno vatrenim oružjem u istoriji SAD. Američki mediji preneli su ranije da je Matin, pre nego što je otvorio vatru, pozvao policiju (911) i u telefonskom pozivu zakleo se na vernost Islamskoj državi.

Tanjug
Foto: Twitter/FoxNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter