Izvor:
12.06.2016 u 21:51
0

ZABRINJAVAJUĆE OTKRIĆE: Da li je NAPADAČ iz Orlanda bio POLICAJAC? (FOTO)

Broj žrtava pucnjave i napada na noćni klub u Orlandu porastao je na 50, saopštio je gradonačelnik tog grada Badi Dajer.

U pucnjavi je ranjeno 52 ljudi, prenosi agencija AFP. To je najteža masovna pucnjava u SAD po broju žrtava, navodi ta agencija.

Napadač je identifikovan kao američki državljanin avganistanskog porekla Omar Maten, javili su danas američki mediji.

Televizijska mreža CBS, citirajući izvore iz službi bezbednosti, javila je da je on rođen 1986. i da je živeo u gradu Port Sent Lusi u Floridi.

Maten je na društvene mreže postavio dve fotografije u kojima je u odeći njujorške policije, pa za sad ostaje otvoreno pitanje da li je bio i pripadnik iste.

Napadač, koji je poginuo u obračunu sa policijom nakon talačke krize u klubu, nije imao kriminalni dosije, a da vlasti ispituju da li je imao veze sa islamskim ekstremizmom, prenosi AFP.

Tanjug/HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Twitter/LisaAlesci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter