Izvor:
12.06.2016 u 13:17
0

SAD: Policija identifikovala UBICU mlade pevačice

Policija u američkom gradu Orlando identifikovala je danas ubicu pevačice Kristine Grimi kao 27-godišnjeg Kevina Džejmsa Loibla koji je takođe preminuo od samoranjavanja. Policija veruje da je osumnjičeni doputovao u Orlando, u državi Florida, kako bi izveo napad u petak uveče, prenosi Rojters. Šef policije u Orlandu, Džon Mina, rekao je da po svemu sudeći on nije imao policijski dosije i nema indicija da se poznavao sa pevačicom. Mina je dodao da je verovatno u pitanju poremećeni obožavalac.

Američka pevačica Kristina Grimi, nekadašnja učesnica televizijskog takmičarskog programa "Vojs”, upucana je posle koncerta u Orlandu i ubrzo preminula od posledica ranjavanja, saopštila je danas policija u Floridi. Policija je navela da je sinoć oko 22.45 sati po lokalnom vremenu na Grimi pucao napadač koji je imao dva pištolja.

Grimi (22) je kasnije podlegla povredama u lokalnoj bolnici. Vest o napadu na pevačicu brzo se raširila na društvenim mrežama, a mnogi njeni obožaoci su izrazili šokiranost i gnev. Grimi je u šestoj sezoni takmičenja na američkoj televiziji osvojila treće mesto 2014. godine.

Tanjug
Foto: Twitter/Madilyn Bailey

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter