Izvor:
07.06.2016 u 22:49
0

PANIKA U EU INSTITUCIJI: Stigao paket sa EKSPLOZIVOM!

U sedište Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA) u italijanskom gradu Parmi je danas stigao paket sa eksplozivom, kojeg je deaktivirao policijski tim, saopštila je lokalna policija.

Radnik zaposlen u odeljenju za poštu EFSA je pozvao policiju pošto je primetio sumnjiv paket veličine knjige, adresiran na osobu koja je bila zaposlena u toj Agenciji, ali više tamo ne radi, izjavila je portparol policije, a preneo Rojters.

U paketu se nalazila manja količina praškastog eksplozivnog materijala, koji je, da je eksplodirao, mogao da osakati nekoga.

Dva sprata sedišta EFSA je privremeno evakuisano dok su policajci deaktivirali bombu, piše italijanski list "Republika".

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/lajm_co

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter