Izvor:
29.05.2016 u 15:57
0

UŽAS U DOMU ZA STARE: Vatrena stihija odnela najmanje 17 života

Najmanje 17 osoba je poginulo u požaru, koji je izbio rano jutros u improvizovanom domu za starije osobe u jednom selu u blizini Kijeva, saopštila je danas Služba za vanredne situacije Ukrajine. Prethodno je ta služba javila da se jedna osoba vodi kao nestala nakon požara, koji je izbio u selu Litočki, udaljenom 37 kilometara od Kijeva.

Isti izvor navodi da je spaseno 18 osoba, od kojih je pet zadobilo opekotine različitog stepena, te je prevezeno u bolnicu, prenosi Rojters. Požar je izbio u dvospratnoj privatnoj zgradi, u kojoj je privremeno bilo smešteno 35 osoba, a lokalizovan je u 05.25 časova po lokalnom vremenu, dodaje ta služba.

Tanjug
Foto: Twitter/Евстефеев Степан

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter