Izvor:
25.05.2016 u 19:30
0

VIŠE OD 20 AUTOMOBILA PROPALO U VODU: Pukla ulica u dužini od 200 METARA! (VIDEO)

U Firenci se rano jutros urušila ulica u dužini od 200 metara, a u rupu je propalo više od 20 parkiranih automobila, a vodovodne cevi su popucale zbog čega su delovi grada ostali bez vode.

Prema rečima gradonačelnika Darija Nardela, "podzemna poplava" je posledica pucanja glavne vodovodne cevi koja služi za snabdevanje cele oblasti, prenose agencije navodeći da nema povređenih.

Vatrogasci su stanovnicima ponudili evakuaciju, obzirom da je cela oblast ostala bez vode i struje. Lokalne vlasti su angažovele stručnjake da procene da li bi oslabljeni asfalt mogao da izdrži težinu dizalice koja bi izvukla propale automobile.

Pukotina je nastala je u blizini čuvenog mosta Ponte vekio, omiljenom mestu turista za kupovinu nakita.

U međuvremenu se dogodilo još jedno, manje pucanje ulice u dužini od desetak metara. Svetske agencije prenose da nema povređenih.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/JUDA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter